A mai üzleti világban egy vállalkozás interneten való megtalálhatósága nem lehetőség, hanem elvárás.  A kor ügyfelei saját maguk járnak utána az általuk választott cégeknek, sokszor a weboldal adja az első benyomást, színvonala alapvetően határozza meg a partner cégről alkotott véleményét.

A vállalkozásoknak lehetőségük van pár perc alatt különösebb hozzáértés nélkül létrehozni egy blog oldalt vagy egyszerűbb weblapot, vagy képviseltethetik magukat a legnépszerűbb közösségi oldalakon. Azonban a fent említett bizalmi kapcsolat kialakításához általában ennél többre van szükség. Olyan professzionális oldalra, amiből egyértelmű a felhasználó számára, hogy itt ő van a középpontban, ez egy komoly cég, komoly szolgáltatásokkal.

Az általunk készített és karbantartott weboldalak folyamatosan megkapják a saját kidolgozású tartalomkezelő rendszerünk legfrissebb verzióit, lehetővé téve a teljes lap programozás nélküli szerkesztését egyszerű, könnyen kezelhető formulában.  A rendszer úgy lett tervezve, hogy a legkisebb módosításoktól egészen a legkomolyabb beavatkozásokig könnyedén ám mégis mélyre integráltan illeszkedjen a sablonba az új tartalom. Soha nem volt még ilyen egyszerű a tartalomfrissítés, a felhasználóbarát kialakítású rendszerben mindent el fog tudni végezni önmagának. Ha esetleg mégis segítségre lenne szüksége, karbantartó szerződéssel mindig számíthat szakértőink gyors és pontos válaszára.

Természetesen! Minden általunk készített weboldalunkat egy saját belső rendszerrel (admin felülettel) látunk el, amivel Ön kényelmesen hozzá adhat új menüpontot, szerkesztheti a már meglévő menüpontjait vagy akár törölheti a felesé vált akciókat és tartalmakat. Lényegében az oldal bármely tartalmi aspektusát könnyedén szerkesztheti, ide értve természetesen a fényképeket vagy akár slideshowban található képek cseréjét is.

Mivel minden megrendelésünk egyedi így a karbantartás költsége így egyedileg változik a 4.000 Ft -tól a 8.000 Ft - ig / hó. Ebben benne van a tárhely és a domain (www.oldalnév.hu) karbantartása is.

Kérdése van?